Bedrijvigheid


Graag werk ik samen met andere professionals. Ook hier vind ik het samenbrengen van kwaliteiten, expertise en deskundigheid waardevol en van belang.

Onder het motto: waarom moeilijk doen als het samen kan -Loesjezoek ik de samenwerking waar dat zinnig en mogelijk is.

Dit kan leiden tot het verbeteren van mijn dienstverlening, maar eveneens tot het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe ondernemersinitiatieven.


Sandra de Leeuw

Als organisatiecoach is Sandra krachtig en doortastend in het begeleiden van processen. Door objectief te kijken en de juiste vragen te stellen, geeft zij inzicht en maakt zij het onbespreekbare bespreekbaar. Met haar scherpe analyses brengt zij zaken terug naar eenvoud en essentie. Op een rustige en respectvolle wijze nodigt zij mensen uit om in beweging te komen. Sandra de Leeuw is eigenaar van Buro Ontdekkingswijs, www.BuroOntdekkingswijs.nlMaaike Vaes

Maaike is eigenaar van Vaes Advies en in die hoedanigheid werkzaam in de kinderopvang, als projectleider, projectsecretaris, of als organisator. Sleutelwoorden bij haar manier van werken: betrokken, betrouwheid en professioneel.
Saskya Wiegel

Saskya is een enthousiaste expert in opvoeden. Als trainer, coach en 'supernanny' vertaalt zij theorie zo praktisch mogelijk, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Ze weet mensen te raken en tot zelfreflectie aan te zetten. Haar insteek heeft een humoristisch tintje en is altijd respectvol. Jarenlange ervaring in training, onderwijs, kinderopvang en jeugdhulpverlening komen mooi samen in haar bedrijf Expeditie Opvoeden, iedere dag een avontuur, www.expeditieopvoeden.nl