Interesting personal View meeting

 

 

 

 

 

 

 

 

            Het interactieve podium voor unieke en inspirerende verhalen

                            waar jij onderdeel van uit wil maken

                                                                                 

                             ontdek, leer, deel en inspireer 

 

In mijn omgeving zie ik met regelmaat gepassioneerde professionals met een uniek en inspirerend verhaal. Verhalen of ideeën die mij persoonlijk raken en inspireren. Mijn idee: zonde dat niet meer mensen hiervan weten! Daarom heb ik de IpV meeting in het leven geroepen; een podium, waarop ik een aantal zaken samen wil brengen: 'interesting personal views' en vragen van het moment.

De Ipv meeting heeft een interactief karakter, die actieve deelname vraagt van de personen die aanwezig zijn. Tijdens de meeting word je uitgedaagd te ontdekken, te leren, te delen en elkaar te inspireren.

Naast een interactieve lezing (Interesting personal View) is een vast onderdeel van de meeting 'de vraag van het moment'. Tijdens 'de vraag van het moment'  is het podium voor 3 x 5 minuten beschikbaar voor drie deelnemers die een vraag of vraagstuk willen voorleggen aan de andere aanwezigen. Het is mijn bedoeling om de aanwezigen, naar aanleiding van deze vragen, met elkaar samen te brengen.

Het is mijn streven om in 2014 meerdere IpV meetings te organiseren. Deze meetings kunnen op verschillende manieren tot stand komen. Een van de manieren is dat ik de inhoud zelf bepaal. Een andere manier is dat deelnemers de inhoud bepalen. Dit kan door wensen en ideeën aan mij kenbaar te maken, via e-mail ipvmeeting@ipvmanagement.nl, het forum of het contactformulier

De meeting is bedoeld voor ondernemers in de ruimste zin van het woord. Je bent welkom of je nu een ondernemende manager of een managende ondernemer bent!


 

 

 

 

Wil je reageren of je ervaring, bevindingen en ideeën delen, laat een bericht achter op het forum: